Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

6 persoons camper huren

Dag gewaardeerde klanten,

 

Laten we maar met de deur in huis vallen, Ventura Campers stopt ermee. Ventura Campers en Carservice blijft.

In de 8 jaar die achter ons liggen hebben we meer dan 1000 klanten een mooie camperreis bezorgd. Met veel plezier hebben we u altijd onze mooie campers aangeboden die aansloten op uw wensen, en ondertussen genoten van alle reisverhalen en het persoonlijk contact. Maar alles stopt een keer.

Zoals u wellicht weet, bestaat Ventura uit een verhuurbedrijf (Ventura Campers)en de camperwerkplaats (Ventura Carservice). De laatste jaren heeft de werkplaats een groot deel van onze aandacht gevraagd en de werkplaats blijft groeien. Tijd om keuzes te maken en de keuze is gevallen op de werkplaats. Ik ben erachter gekomen dat daar mijn hart ligt en daar de meeste voldoening uit haal. De verhuur van campers stopt dus per direct.

Voor ieder die ik moet teleurstellen voor het zomerseizoen van 2021 heb ik hieronder een lijst van websites waar u terecht kunt voor het huren van een camper. Dit zijn stuk voor stuk bedrijven die ik ken en waarvan ik zeker ben dat ze hoge kwaliteit en service nastreven.

Voor alle vaste klanten die in de toekomst zelf een camper aanschaffen, u bent van harte welkom in onze werkplaats voor onderhoud, accessoire opbouw en reparatie van elke camper!

 

Alle goeds gewenst en tot ziens!

 

https://www.stijkelcampers.nl/Verhuur

https://www.comocampers.nl/

https://www.noorderzon-campers.nl/camperhuren/

De huurprijzen voor de 6-persoons camper zijn seizoensafhankelijk. Wij hanteren een laag  en een hoogseizoensprijs. Kijk op de reserveringskalender welke seizoensprijs gehanteerd wordt in de door u gewenste periode. 
 

De huurprijzen zijn inclusief:

· Onbeperkte kilometers. U hebt dus alle vrijheid om te gaan waar u wilt.
· Vervangende camper bij pech of schade en dus zorgenvrij vakantie houden. U voltooit uw vakantie altijd in een vergelijkbare camper. (Lees onze voorwaarden voor nadere informatie over pechhulp en vervangend vervoer)
· Campernavigatie van TomTom. Eenvoudig te bedienen, en nu met een database van meer dan 20.000 campings en camperstandplaatsen.
· Stalling van uw auto. Uw kostbare bezit staat tijdens uw vakantie veilig, schoon en droog.
· Uitgebreide basisinventaris. U kunt direct op stap met uw huurcamper, aan alle huishoudelijke zaken is gedacht.
· 2x Gasfles met 10,5 kg vulling.

Om alle zaken die samenhangen met het huren van een camper helder te hebben, zijn er huurvoorwaarden. Voordat u de 6 persoons camper bij ons huurt, is het verstandig uzelf goed te informeren.

U kunt de voorwaarden van Ventura Campers als PDF-bestand bekijken en eventueel uitprinten.

 

Omdat wij een echt huis op wielen verhuren, heeft Ventura Campers ook voor een uitgebreide basisinventaris gezorgd. Gewoon bij de prijs inbegrepen. Deze basisinventaris is verdeeld in 3 groepen: keukeninventaris, huishoudinventaris en camperinventaris. Hebt u speciale wensen wat betreft de inventaris of mist u iets, neem dan van tevoren contact met ons op. U hoeft verder alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen. In de 6 peroons camper zit als inventaris:

Keukeninventaris: 
pannenset, koekenpan, 6-persoons servies, 6 limonadeglazen, 4 bierglazen, 3 wijnglazen, 6-persoons bestekset, vleesmes, broodmes, rasp, opscheplepels, garde, spatel, snijplank, schilmesje, 2 onderzetters, pannenlapset, slakom, theepot, vergiet, maatbeker, kaasschaaf, blikopener, kurkentrekker, fluitketel, broodmandje, eierprikker, filterhouder, 3 opbergbakken.

Camperinventaris:
TomTom Live campernavigatie, brandblusser, gasflessleutel, hamer, oprijblokken, kleine waterpas, zaklamp, beschrijving apparatuur met foto’s, autodocumenten, verzekeringspapieren, verloopstekker CEE, kabelhaspel (25m), ehbo-set, gevarendriehoek, hesjes, gasfles (10,5 kg), chemisch-toiletvulling, waterslang.

Huishoudinventaris:
latex handschoenen, aansteker, schaar, stoffer en blik, huisbezem, emmer, dweildoek, afwasmiddel, afwasteil, vuilniszakken, waslijn (4m), wasknijpers, toiletpapier.

Waarom een campervakantie?
Als u met een camper op pad gaat, bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U hebt uw vakantiehuis, en daarmee uw persoonlijke spullen en etenswaren, altijd bij u. En is het slecht weer op uw locatie, dan vertrekt u gewoon richting de zon.

Welke camper past bij u?
Er zijn verschillende campertypes te huur. U kunt ervoor kiezen een camper te huren die precies past bij het aantal personen van uw reisgezelschap, maar als u meer comfort of ruimte wilt, ga dan voor een maatje groter of luxer.

Rijden met een camper, kan ik dat wel?
Rijden met een camper is door de grotere afmetingen anders dan met een personenauto. U kunt, als u dat wenst, langskomen voor een proefrit in een van onze huurcampers. U zult zien dat het overzicht en rijcomfort uitstekend zijn. Standaard heeft deze 6 persoons huurcamper al grotere spiegels voor een goed overzicht.

Omgaan met een camper, kan ik dat wel?
Instructies maken dingen bruikbaar! Voor vertrek krijgt u van ons een mondelinge toelichting voor een goed gebruik van de camper. Verder ontvangt u 2 weken voor aanvang van de huurperiode een handig instructieboek. Als u dit doorleest, bent u goed voorbereid.

Waar kan ik het beste overnachten met de camper?
In Europa kunt u kiezen om te overnachten op een camperplaats, een camping, of in de vrije natuur. Camperplaatsen zijn parkeerplaatsen op mooie locaties waar u gratis of tegen een kleine vergoeding kunt overnachten. Zij hebben hooguit enkele voorzieningen als een afvallozing en een watertappunt. Op de camping staan is het meest geschikt als u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen of een wasserette. Verder is er voor kinderen vaak wat vertier te vinden. Wildkamperen is in sommige landen toegestaan. Daar zet u uw camper op de mooiste plekjes en geniet u van de vrijheid.

Boodschappen doen of de stad in, gaat dat wel met een camper?
Bij de meeste grote supermarkten is parkeren met een camper geen probleem. Zorg in ieder geval dat u uw boodschappen hebt gedaan voordat u zich settelt op de overnachtingsplaats. In de stad zijn niet alle parkeerplaatsen ingesteld op campers. U zult dus soms wat verder van het centrum af moeten parkeren. U kunt er ook voor kiezen om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer of de fiets.

Een camperreis maken, hoe doe ik dat?
Als u een camperreis gaat maken, kunt u ervoor kiezen een bestemming te bepalen en de reisroute open laten. Er is dan ruimte voor uitstapjes tijdens de reis en een wisselende snelheid van reizen. Als u een bepaald gebied wilt verkennen, reist u er het beste in een keer naartoe. Vervolgens reist u dan door het gebied in kleinere etappes. De manier en snelheid van reizen is afhankelijk van de reisduur en wat uw interesses zijn. Plan ook enkele rustdagen, bijvoorbeeld in het weekend.

Wat te doen bij pech of schade onderweg?
Ons jong (maximaal 2 jaar oud) en goed onderhouden wagenpark is erg bedrijfszeker. Voor schade of een technisch mankement tijdens uw vakantie hebben wij een uitstekende pechhulpservice. Deze helpt u in korte tijd weer op weg. Mocht de camper niet binnen 4 dagen te repareren zijn, dan wordt er voor een vervangende en vergelijkbare camper gezorgd.

Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet