Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Blog

Camper huren iets voor u?
 Vakantie vieren met een camper is iets heel anders dan met een tent vouwwagen, boot of caravan onderweg zijn.  Een camper hebben als vervoersmiddel heeft grote voordelen, maar ook zeker nadelen.

Voordelen van een camper (huren bij ventura)

De voordelen van een camper zijn legio, allereerst wil ik graag de vrijheid die een camper biedt benadrukken. Vertrekken om welke reden dan ook is niet meer dan een kwestie van een sleutel omdraaien. Daarnaast, ben je niet gebonden aan aankomst- en vertrektijden, camperplaatsen zijn namelijk altijd open.

Daarnaast is het comfort onderweg relatief heel hoog, de bestuurder moet zich bezighouden met het rijden terwijl de rest gebruik kan maken van het hoge comfort van de camper. Het rijden met een camper is ook zeer fijn omdat je hoger zit dan de gemiddelde weggebruiker en dus een betere overview hebt. Tegelijkertijd mag je gewoon even hard rijden als de andere weggebruikers.  

De campers bij Ventura zijn net rijdende huizen, van alle gemakken voorzien. Ventura voorziet de huurder van een compleet basispakket. Denk hierbij aan:

  • ·         Campernavigatie (speciale navigatie van tomtom voor campers)
  • ·         Keukeninventaris met een pannenset, koekenpan, glazen, bestek, en meer…
  • ·         Camperinventaris met TomTom, brandblusser, hamer, oprijblokken, zaklamp, gevarendriehoek en nog veel meer.
  • ·         Huishoudinventaris met huishoudhandschoenen, aansteker, afwasmiddel, vuilniszakken en nog veel meer

Een camper huren geeft u als huurder de vrijheid om in korte tijd een relatief groot gedeelte van de wereld te zien. U kunt kiezen uit een legio aan trips die te vinden zijn op internet. Zo kunt u bijvoorbeeld in 2 weken een groot gedeelte van Europa verkennen. Ventura verhuurt zijn campers inbegrepen met een onbeperkt aantal kilometers.

Een camper aanschaffen is erg duur! Bent u nog nooit met een camper onderweg geweest dan is het verstandig om er eerst 1 een keer te huren en te kijken of een camper nou echt wel wat voor u is.

Heeft u onverhoopt pech tijdens uw trip dan krijgt u kosteloos een andere camper tot uw beschikking. En tijdens uw vakantie kan u kosteloos uw auto stallen in de overdekte, beveiligde, stalling van Ventura.

Nadelen van een camper

Zoals met alles kleven er ook nadelen aan het gebruik van een camper. De camper kan door zijn relatief grote formaat vaak niet naar binnen in een parkeergarage en kan het problemen geven bij enkele viaducten. Wel is het zo dat achteruit parkeren weer veel makkelijker is dan bij een caravan.

Camperplaatsen zijn wel gratis maar bedenk dat u daar ook geen rechten hebt. Weggegaan is daar plaats vergaan en plekken reserveren is er dus niet bij. Het kan dus zijn dat een camperplaats vol is en u door zult moeten rijden naar een andere camperplaats.  Daarnaast moet u bedenken dat een camperplaats geen campeerplek is. U kunt dus niet uw luifel uitklappen en daar even uitgebreid onder gaan barbecueën. 

Datum: 24 juni 2015
Author: Benjamin Koelewijn
Tags: Ventura , camperverhuur , voordelen camper , nadelen camper. ,