Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Blog

Camper huren kilometervrij
Bij camper verhuur Ventura huurt u een camper altijd kilometervrij. En dat biedt grote voordelen. Doordat het camper huren kilometervrij is hoeft u zich geen zorgen meer te maken over afstanden bij het plannen van uw reis. En als u helemaal geen planning wilt maken maar gewoon wel ziet waar u uitkomt? Dan is kilometervrij een camper huren helemaal ideaal. U hoeft zich dan immers nergens zorgen over te maken. Bij camper verhuur Ventura zit het kilometervrij huren standaard bij de huurprijs inbegrepen. Zo zorgt Ventura met kilometervrij huren ervoor dat u een zorgeloze vakantie heeft.

Kilometervrij camper huren, zorgeloos camper huren

U een zorgeloze campervakantie bieden, dat is de missie van Ventura. Dat blijkt uit het kilometervrij camper huren maar ook uit onze andere extra’s. Zo verzorgt Ventura een vergelijkbare vervangende camper bij pech of schade, eenvoudig te bedienen campernavigatie van TomTom en gratis stalling van uw auto. Elke camper is voorzien van een uitgebreid basisinventaris zodat u direct op stap kunt met uw camper. Aan alles is gedacht en daarom kiezen zoveel mensen voor camper verhuur Ventura.

Een geweldige campervakantie begint bij Ventura

Een Camper vakantie is geweldig, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. U hebt uw vakantiehuis en daarmee uw persoonlijke spullen en etenswaren altijd bij u. En is het slecht weer dan vertrekt u gewoon weer. Met de campers van Ventura wordt een campervakantie nog geweldiger. Ook geïntresseerd in het kilometervrij huren van een camper bij Ventura? Bekijk dan hier onze campers en de verhuurprijzen.
Datum: 23 juni 2014
Author: Benjamin Koelewijn
Tags: camper huren , onbeperkt kilometers , kilometervrij ,