Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Bürstner camper huren

U wilt een Bürstner camper huren en bent uitgekomen bij Camper Verhuur Ventura. Bij ons bent u aan het goede adres want wij verhuren Bürstner campers in diverse varianten. Of u nu samen wilt gaan of met het hele gezin, wij hebben campers voor 2- tot 6 personen.

2persoonscamper huren4persoonscamper huren6persoonscamper huren4persoons luxe camper huren

De voordelen van Bürstner campers

  • Slimme, praktische en comfortabele indeling
  • Modern design
  • Betrouwbare techniek

Daarom kiezen voor Bürstner camper huren

Bürstner is samen met Hymer het grootste campermerk van Europa en dat is niet voor niets. De Bürstner campers hebben een moderne uitstraling, luxe interieur en slimme, praktische indeling. Bürstner campers is altijd bezig met vernieuwing en verbetering van de bestaande modellen.

Ieder Bürstner camper biedt het hoogste comfort, zodat u ook tijdens uw vakantie kunt genieten van het comfort van thuis en toch de vrijheid hebt van een mobiel huis. Wij hebben bewust gekozen voor Bürstner campers om te verhuren. Bürstner campers zijn betrouwbaar, ruim en bieden alle comfort die de huurders verlangen.

Deze Bürstner campers kunt u huren

Bij ons kunt u diverse Bürstner campers huren. Zo hebben we de 2-persoonscamper voor als u samen op vakantie gaat. Uitgerust met een keuken als thuis en compleet inventaris. Gaat u met meer personen dan kunt u bij ons ook een Bürstner 4-persoonscamper huren of, als u extra luxe wilt kiezen voor de extra luxe 4-persoonscamper. Gaat u met het hele gezin op avontuur dan kunt u het beste kiezen voor onze 6 persoonscamper. Als onze campers zijn uitgerust met een luxe keuken en een compleet inventaris. Bij ons krijgt u altijd onbeperkt kilometers en gratis campernavigatie bij de huur van een camper.

Onze locatie

Wilt u bij ons een Bürstner camper huren dan kan dat. Wij zijn gevestigd in Barneveld, centraal gelegen op de grens van Utrecht en Gelderland. U kunt bij ons uw auto stallen en krijgt een handige instructie over het gebruik van de camper. Klik op de campers bovenaan de pagina voor meer informatie en om te reserveren.