Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Beleef de vrijheid van de natuur met een camper in september!

Camper huren in September

Wilt u een camper huren in september? Camper verhuur Ventura uit Barneveld verzorgt complete campers inclusief inventaris voor u. Deze campers zijn in september extra voordelig! Bij ons kunt u een camper huren voor 2, 4 of 6 personen. Wij vinden betrouwbaarheid, kwaliteit en service belangrijk en doordat we diverse extra’s bieden bij het camper huren zoals gratis campernavigatie, een compleet ingerichte camper en onbeperkte kilometers, komen onze klanten telkens weer bij ons terug. Uw korting voor het huren in september in plaats van het hoogseizoen kan oplopen tot wel 300 euro per week

Camper huren prijzen in september

Bij Camper verhuur Ventura uit de buurt van Barneveld vinden wij dat het huren van een camper ook bij een beperkt budget mogelijk moet zijn. Daarom hanteren wij nette prijzen voor het huren van een compleet ingerichte camper, inclusief inventaris. Wilt u extra luxe zoals een groot panorama voorruit en een extra 12V accu dan kunt u ook kiezen voor het huren van een extra luxe camper. Een camper huren in september kan al vanaf €699 per week.

Camper huren in september, compleet ingericht

Onze campers zijn voorzien van een sterke motor, hebben een 150 liter koelkast, over met grilfunctie, ringverwarming, zonneluifel en luxe features zoals een achteruitrijcamera, cabineairco en cruisecontrol die ervoor zorgen dat het rijden in een camper een waar genot wordt. Ook als het wat kouder wordt in september kan u gewoon de verwarming aanzetten dat zorgt voor een behaaglijke temperatuur in de cabine en de rest van uw camper.

Camper huren in september

Of u nu naar Spanje gaat om te overwinteren of naar Noorwegen voor ontspanning in de natuur, uw campervakantie start in Barneveld met een camper van Ventura. Bij ons staat vrijheid en comfort voorop en dat merkt u de hele vakantie door. Wij zitten in Barneveld, in de buurt van . Vind u de reis naar Spanje of een andere eindbestemming te ver? Dan bestaat de mogelijkheid dat wij de camper op zijn plek brengen! Neem contact op om meer informatie te verkrijgen!

Camper huren over Ventura Camper verhuur

Bij Ventura Camper Verhuur zit goede service bij het huren van een camper in. Denk aan onbeperkt kilometers waardoor afstand geen probleem meer vormt. Ook campernavigatie hoort bij de standaarduitrusting en mocht u pech krijgen met de camper dan hoeft u uw vakantie niet af te breken maar krijgt u gratis een vervangende camper aangeboden.

Wilt u een camper huren dan kunt u deze direct reserveren via de website. Of u kunt ervoor kiezen om eerst meer informatie aan te vragen via het contactformulier op onze website.