Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

daktent auto huren

  
Auto met daktent huren kan nu bij Ventura Campers. Speciaal voor de avonturiers die zich nergens door laten tegenhouden. Kamperen met een tent op het dak maar dan net even wat luxer door de koelkast en bergruimte. Ook heb je geen vaste ondergrond nodig, je ligt hoog en droog. 
 
De auto met daktent heeft een op maat gemaakte daktent die je, ook onervaren, binnen 10 minuten gebruiksklaar hebt. De daktent heeft een 5 cm dik matras en biedt plaats aan 2 personen. Daarbovenop komt een topper voor ultiem ligcomfort. Via een trapje klim je in de daktent. Wilt je meer leefruimte dan rits je aan de daktent nog een ondertent met grondzeil. 
 
In de laadruimte van de auto met daktent heb je alle ruimte voor je kampeerspullen. Standaard is er een uigebreide inventaris aanwezig. Een koelkast die werkt op gas, 12V en 230V, een kooktoestel met 2 branders, tafel en stoelen, gasfles en fietsendrager zijn in ieder geval standaard. 
 
De Citroen Berling met daktent is een compacte bestelwagen, hierdoor ben je erg flexibel tijdens de vakantie. De hoogte is zo dat je in de meeste parkeergarages terecht kunt. Ook een citytrip kun je dus plannen met deze auto met daktent. 
 
Wilt u deze auto met daktent huren maar wilt u meer informatie voordat u huurt, bel dan om de auto met daktent te komen bekijken. Van harte welkom! 085-4019880
De huurprijzen voor de auto met daktent huren zijn seizoensafhankelijk. Wij hanteren een laag en een hoogseizoensprijs. Kijk op de reserveringskalender welke seizoensprijs gehanteerd wordt in de door u gewenste periode.
 
De huurprijzen voor de kampeerauto met daktent kunt u vinden in de agenda hiernaast. 
Vink de gewenste weken aan en klik op reserveren. U ziet dan de totaalprijs voor uw periode.

In het hoogseizoen, juli en augustus, is de minimale huurperiode 2 weken.

De huurprijzen van de auto met daktent zijn inclusief: 

· Onbeperkte kilometers. U hebt dus alle vrijheid om te gaan waar u wilt.
· Vervangende auto  bij pech of schade en dus zorgenvrij vakantie houden. U voltooit uw vakantie altijd in een vergelijkbare auto.  (Lees onze voorwaarden voor nadere informatie over pechhulp en vervangend vervoer)
- Navigatie met makkelijke bediening
· Stalling van uw auto. Uw kostbare bezit staat tijdens uw vakantie veilig.
· Uitgebreide basisinventaris. U kunt direct op stap met uw auto met daktent.
· 1x Gasfles met 10,5 kg vulling.

Om alle zaken die samenhangen met het huren van een camper helder te hebben, zijn er huurvoorwaarden. Voordat u de auto met daktent bij ons huurt, is het verstandig uzelf goed te informeren.

U kunt de voorwaarden van Ventura Campers als PDF-bestand bekijken en eventueel uitprinten.

 Waarom op vakantie met een auto met daktent? 

Als u met een auto met daktent op pad gaat, bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. De daktent is makkelijk en binnen 10 minuten gebruiksklaar. Anders dan met een tentvakantie heeft u ook een koelkast aan boord en hoeft de ondergond niet perfect te zijn om goed te kunnen overnachten.

Waar kan ik het beste overnachten met de auto met daktent? 
In Europa kunt u kiezen om te overnachten op een camperplaats, een camping, of in de vrije natuur. Camperplaatsen zijn parkeerplaatsen op mooie locaties waar u gratis of tegen een kleine vergoeding kunt overnachten. Zij hebben meestal enkele voorzieningen als een afvallozing en een watertappunt. Op de camping staan is het meest geschikt als u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen of een wasserette. Verder is er voor kinderen vaak wat vertier te vinden. Wildkamperen is in sommige landen toegestaan. Daar zet u uw camper op de mooiste plekjes en geniet u van de vrijheid.

Boodschappen doen of de stad in, gaat dat wel met een auto met daktent? 
Dit kan perfect. In de meeste parkeergarages kunt u terecht.  Als dit niet kan zult u soms wat verder van het centrum af moeten parkeren. U kunt er ook voor kiezen om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer of de fiets.

Een kampeerreis plannen  maken, hoe doe ik dat? 
Als u eenkampeerreis gaat maken, kunt u ervoor kiezen een bestemming te bepalen en de reisroute open laten. Er is dan ruimte voor uitstapjes tijdens de reis en een wisselende snelheid van reizen. Als u een bepaald gebied wilt verkennen, reist u er het beste in een keer naartoe. Vervolgens reist u dan door het gebied in kleinere etappes. De manier en snelheid van reizen is afhankelijk van de reisduur en wat uw interesses zijn. Plan ook enkele rustdagen, bijvoorbeeld in het weekend.

Wat te doen bij pech of schade onderweg? 
Ons jong en goed onderhouden wagenpark is erg bedrijfszeker. Voor schade of een technisch mankement tijdens uw vakantie hebben wij een uitstekende pechhulpservice. Deze helpt u in korte tijd weer op weg. Mocht de auto niet binnen 4 dagen te repareren zijn, dan wordt er voor een vervangende en vergelijkbare auto gezorgd.

Als u nog vragen heeft over de auto met daktent, stuur ons dan een email of bel ons! 085-4019880

Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet