Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Kleine camper huren

U wilt een kleine camper huren? Dat kan, bij Ventura Camperverhuur. Beleef het gevoel van vrijheid en de gezelligheid op de campings in heel Europa. Reis met uw kleine camper door overweldigende natuur, zonnige stranden en prachtige steden. Voor een geweldige vakantie met z’n tweeën hebt u geen grote camper nodig. Ook onze kleine campers zijn voorzien van alle luxe zoals een uitgebreid inventaris, grote koelkast, een vriezer en airco.

Kleine camper huren

Wij zijn specialist in camperverhuur. De campers zijn op te halen in Barneveld.
Voor zowel grote campers tot 6 personen als voor kleine campers (2-4 personen) bent u bij ons aan het goede adres.

De voordelen van het huren een kleine camper huren

  • Onbeperkt kilometers bij het camperverhuur 
  • Campernavigatie
  • Een vervangende camper bij pech of schade
  • Een beveiligde stalling van uw auto
  • Direct online reserveren
Een kleine camper huren biedt diverse voordelen boven het huren van een grotere camper. Zo bent u goedkoper uit, verbruikt u minder brandstof terwijl de camper ook makkelijker is te besturen. U hebt echter wel de beschikking over alle luxe die u wenst. Een kleine camper huren is als het ware een klein huisje op wielen!
 
Wilt u een verre reis maken? Een kleine camper huren bij Ventrua is inclusief onbeperkte kilometers, gratis campernavigatie en een vervangende camper bij schade of pech. Gratis stalling van uw auto zit ook bij een kleine camper huren in! Meer informatie of reserveren? Klik op één van de campers hierboven voor meer informatie over de camper of reserveer uw kleine camper direct.