Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Last minutes

Camper verhuur Ventura verhuurt al haar campers, bij beschikbaarheid, 1 week van te voren met €200,- last-minute korting. Is de camper 1 week voor vertrek nog beschikbaar dan geeft camper verhuur Ventura u €200,- korting zodat u goedkoop op vakantie kunt en wij onze campers toch verhuren. Deze last minute kortingen gelden op al onze campers zoals de standaard 4 persoonscamper, de luxe 4-persoonscamper, en de 2-persoonscamper. Klik op de betreffende camper om de beschikbaarheid te bekijken.

 

Er zijn altijd een aantal last-minute campers beschikbaar. Bel voor uw persoonlijke aanbieding!

 

Last-minute camper huren? Bekijk de beschikbaarheid.

 

Last-minute camper huren

We zitten in het zomerseizoen en ook nu heeft Ventura Campers de mooiste last-minute aanbiedingen. Bij beschikbaarheid, 1 week van tevoren, krijg u maar liefst €200,- last minute korting. Uiteraard gelden hier dezelfde voordelen zoals onbeperkte kilometers, gratis campernavigatie en een compleet ingerichte camper.

Annuleringskorting

Wilt u een camper huren maar is de gewenste periode al bezet (Klik bovenaan op het type camper om te kijken of de betreffende camper beschikbaar is)? Vul op de contactpagina uw gegevens in met de gewenste periode. Wij nemen dan contact met u op bij annuleringen. Wordt de camper geannuleerd, 1 week voor vertrek dan krijgt u €200,- last-minute korting!

Seizoenskorting

Uiteraard krijgt u in de maanden buiten het seizoen een flinke korting op het camper huren. Dit zijn de wintermaanden en de toegestane reisbestemmingen zijn Spanje en Portugal. De minimale huurperiode is 4 weken. Deze korting kan oplopen tot wel €540,-! Profiteer nu van deze korting er reserveer alvast voor de maanden buiten het seizoen.

Last minutes

PROFITEER NU VAN €200,- LAST-MINUTE KORTING

Bij beschikbaarheid, 1 week van te voren