Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Overwinteren met een camper in Spanje / Portugal

Overwinteren in Portugal of Spanje met een Camper?

Luxe campers zijn uitermate geschikt om voor een langere tijd in te verblijven en lekker om er tijdens de winter tussenuit te knijpen! Campers zijn ideaal voor een rondreis in het milde klimaat van Spanje of Portugal als het hier wat kouder wordt. Een camper huren in de winter om te overwinteren is ook nog eens veel goedkoper dan een camper huren in de zomer. Dit zorgt ervoor dat het betaalbaar blijft.

Ga naar het camper overzicht

 

U vliegt om te overwinteren, wij rijden de camper naar luchthaven naar keuze!

Wij snappen dat u er tegenop kunt zien dat u helemaal naar Spanje of Portugal moet reizen met de camper. Daarom hebben wij een unieke service. Wij kunnen uw camper op iedere bestemming in Spanje of Portugal brengen en ook weer ophalen! (Deze breng- en haalservice geldt bij reserveringen vanaf 6 weken). U vliegt gewoon naar uw bestemming, dan leveren wij uw camper gewoon af op de luchthaven naar keuze. Zo wordt overwinteren u wel heel makkelijk gemaakt!

Lekker rustig overwinteren met camper

Een ander voordeel van overwinteren is dat u op uw gemak de mooie plekken van Spanje en Portugal kunt bekijken. Er zijn veel minder toeristen en het weer is aangenamer om actieve dingen te gaan doen! Daarnaast zijn veel plekken goedkoper in de winter en kunt u als u dat wilt bijvoorbeeld een nachtje in een hotel slapen als u wat meer ruimte wenst.
 

Overwinteren met de camper in Spanje of Portugal

Het grote voordeel van overwinteren in deze Europese landen is het vrije verkeer van mensen en goederen. Geen gedoe met een visum, gewoon gaan en komen wanneer u wenst. Daarnaast is de infrastructuur in deze landen perfect afgestemd op toerisme, en als het in de wintermaanden wat rustiger is dan heeft u het helemaal makkelijk!
Portugal wordt bijvoorbeeld gezien als 1 van de meest vriendelijke landen ter wereld. Het Portugese volk wordt geroemd om haar gastvrijheid en grote kans dat u overal wordt geholpen door vriendelijk personeel en hartelijke mensen.
 
Voorbeeld:
De 4-persoons camper kunt u 4 weken huren voor maar €2200,- of 10 weken voor €3990,- Hoe langer u de camper wenst te huren, hoe lager wij de weekprijs voor u kunnen maken! De weekprijs die is weergegeven op het boekingsformulier is op basis van 6 aangesloten weken. Wenst u meer of minder weken de camper te huren of staan de weken er niet bij? Neem gerust contact met ons op! Er valt vrijwel altijd iets te regelen.
 
 
Aanvullende huurvoorwaarden winter 
 
Huurperiode
In de winter hanteren wij een minimale huurperiode van 4 weken aaneengesloten. De camper korter huren is mogelijk voor de prijs van 4 weken. Dit in overleg met de verhuurder.
 
Bestemmingen
Als bestemmingen zijn toegestaan de landen Spanje en Portugal. Dit in verband met het gunstige klimaat voor de camper. Om op plaats van bestemming te komen is het alleen toegestaan om door België en Frankrijk te reizen. Wintersportgebieden en landen als Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië zijn uitgesloten van verzekeringsdekking. De camper is niet vorstbestendig, huurder dient hier rekening me te houden bij het gebruik.
 
Breng en haalservice
Het wegbrengen en/of ophalen van de camper is mogelijk vanaf een huurperiode van 6 weken. Kosten hiervoor worden zo laag mogelijk gehouden. De verbruikte brandstof voor de heenrit/terugrit zijn voor rekening huurder. De huurder ontvangt hiervan een aparte factuur.
 
Overig
De camper is voorzien van winterbanden. Bij de camper worden 2 volle gasflessen geleverd, bij langere periodes verhuur kan dit onvoldoende zijn. Benodigde gasflessen en/of vulling zijn in dat geval voor rekening huurder.