Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Toyota Proace camper bus

  
Dé buscamper op basis van de Toyota Proace. Toyota Proace Campervan, voor de liefhebber van compact maar luxe kamperen.De Toyota Procace Campervan buscamper is volledig nieuw en net gelanceerd op de Nederlandse markt.
 
Op deze buscamper zit een pop-up dak zoals we van kampeerbusjes gewend zijn. Dat zorgt voor een veel extra ruimte en deze kan gebruikt worden voor zowel stahoogte als een twee-persoons-bed. Een keuken met koelkast van 25 liter inhoud, een 40L watertank en een geïntegreerd kookstel zijn allemaal aanwezig in deze hoogwaardig afgewerkte buscamper.
 
Om de ruimte helemaal bruikbaar te houden worden de voorstoelen draaibaar, zodat ze naar de leefruimte achterin gedraaid kunnen worden. De achterbank kan in nóg een twee-persoons-bed omgetoverd worden en kan ook vooruitgeschoven worden om met de bagageruimte te variëren. Een luifel met geïntegreerde LED verlichting en een 100W zonnepaneel om de accu op te laden zijn op het dak gemonteerd.
 
Het geheel wordt aangedreven door de sterkst leverbare motorisering, een 177pk diesel met automaat. En dat zorgt voor de perfecte rijeigenschappen voor zowel de snelweg als door de bergen. Verder is deze Toyota Proace Campervan buscamper voorzien van een rijke standaarduitrusting zoals een geïntegreerde navigatie, climate control en alle denkbare veiligheidsvoorzieningen die je op normale personenauto zou verwachten.
 
Met een lengte van slechts 4.99m en een hoogte van 1.99m is deze buscamper zeer wendbaar en te gebruiken voor bijvoorbeeld een stedentrip. 
 
Bent u geinteresseerd om de Toyota Proce Campervan buscamper te huren( of te kopen), laat dan een bericht achter via ons contactformulier. We sturen u dan gelijk informatie over prijzen en beschikbaarheid toe
De lancering van deze Toyota Proace Campervan buscamper is ondetussen achter de rug op de Camper Expo in Houten in Maart 2019. De camper word is vanaf heden te bestellen en staat vanaf half April in de showroom bij Toyota van Gent, dé Toyota-dealer in Ede, Veenendaal en omstreken. 
 
Bent u geinteresseerd om de Toyota Proce Campervan buscamper te huren( of te kopen), laat dan een bericht achter via ons contactformulier. We sturen u dan gelijk informatie over prijzen en beschikbaarheid toe. 
 
Hiernaast kunt u de live beschikbaarheid zien en de bijbehorende prijzen. 
Op de verhuur zijn onze algemene huurvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden
Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet


 Ik ben geïnteresseerd in een Toyota Proace camper
*Uw naam:
*Telefoonnummer:
*Emailadres:
 Verdere vragen / opmerkingen